GOD JUL!

♥ God Jul & Gott Nytt År! ♥

Lucka 23


Idag kan ni gå in på avesta.nu och öppna lucka 23.

Julkalendern

Imorgon kommer vår annons upp på http://www.avesta.nu/ ska bli jätteroligt att se hur den ser ut, så kika in och kolla på lucka 23 i julkalendern. Några andra UF företag från vår klass har också lagt ut annonser så ni kan se deras fina också.

kram på er alla
Sara

Fjärde advent



Ha en bra fjärde advent hörrni!


Önskar
FunForLife


I wish you a merry christmas...

Nu är det jullov för oss, hoppas alla kommer få en mysig jul :)
Och tack Sara för din lilla gåva!


Min mormor köpte ett spel av oss som hon fick idag, två lärare har också köpt ett och de tyckte att spelet var jättefint, verkar kul och bra! Själv är jag jättenöjd över vår produkt och det antar jag att Sara och Sabina också är.

Kom ihåg att företaget hålls igång under lovet,
så vi finns tillgänglig om ni är intresserad.

Kramar Sandra


Överaskning

Jag ska precis fixa med Sabina och Sandras överaskning, jag hoppas de bli glada. Det är inte så mycket men de får nöja sig med det : )

Imorn är det sista dagen i skolan innan jullovet, men vi kommer givetvis jobba även på jullovet.

Kram Sara

Nya beställningar

Kollade mailen tidigare idag och såg att vi hade fått in tre nya beställningar, jag blev superglad!  : )

Imorgon är det skolavslutning och sen blir det jullov, det ska bli riktigt skönt och behövligt. Men företaget stannar självklart inte för det, utan vi rullar på som vanligt.

Här kommer lite bilder på våra flyers som vi gjorde idag...




Kram från Sabina!


Sandra är juligt glad



Oj oj ooj, nu är det snart jul och produkten är klar.  Känns härligt att se att hela varan finns på riktigt.

Kram Sandra


Dagens händelser


Idag gav vi ut våra första spel. Det känns så skönt!

Vi har gjort en annons till avesta.nu som har en julkalender på sin hemsida. Vi har också haft möte. Plus att vi gjorde flyers som vi ska sätta upp på stan m.m. Alltså en väldigt produktiv dag! : )

Kram på er!

Julklapp

Ska köpa spelet av mig själv imorgon. En kompis barn ska få spelet, han kommer bli super glad tror jag.

Kram Sara

Tråkiga nyheter...

Tyvärr har jag tråkiga nyheter... leveransen blir uppskjuten till torsdag eventuellt fredag, den här veckan. Det positiva är att spelen kommer innan jul ialla fall! : ) (för er som ska ge bort i julklapp)

Det ska bli så skönt när allt är leverarat och klart, det har varit en väldigt (VÄLDIGT) hektisk vecka.

Många Kramar Sabina

Imorgon

Imorgon åker våra spel till posten som kommer dela ut dem till folk. Tänk att vårt spel kommer hamna i Umeå, känns så himla kul : )

kram Sara



Snart så...



Snart så är spelen klara för leverans, bara några små saker kvar att fixa med.
En tjuvtitt till er som beställt! : )

Bilder från dagen när vi arbetar



Här är lite bilder från dagen. När vi kämpade mot tiden... ; )

Work work

Vi jobbar för fulla muggar... frågekort och händelsekort bara sprutar ut ur skrivaren. Snart är det klart, om inget mer krånglar. Har varit lite problem med dom där korten. Men jag tror vi har fixat det nu. : )

Kram från Sabina & Sara


Morgonen för Fun for life

Idag gick vi och handlade miljövänligt papper till händelsekorten och frågekorten. De är Green Range certiferade vilket är bra då vi jobbar så miljövänligt det går. Ska bli kul att få ut spelen till jul och ge många barn en kul jul.

Kram från Fun for life

Dagens

Hejsan!
Idag jobbade jag med händelsekorten och frågekorten igen, nästan klart nu. Det fattas lite lamineringspapper till några och vi måste skriva ut några extra då de fastnade i maskinen. Ni skulle sett mig när jag tog bort papperna, använde verktyg och allt men de gick inte och rädda : ) Nu ska jag ringa och prata med Sabina om att handla nya papper på måndag  (hon är vår  bank ansvarige).
Efter det ska jag vila då jag är förkyld, vill ju inte bli sjuk till jul. Har gått så fort det här året, men så går det när man har roligt.

Kram Sara


En liten tjuvtitt på frågorna.

Dagens Planer för Sabina

Jaha, då ska vi se vad jag ska göra idag då... Jag ska måla lite tärningar, fixa till kartonger och så ska jag fixa spelpjäserna. Men det går ganska snabbt, och det är kul att se hur vi kommer framåt. Sara fixar med händelsekorten idag också, så förhoppningsvis så ska vi vara klara med det mesta imorgon. Så kan vi snart skicka iväg alla spelen. Va roligt det känns!

Sen på jullovet hade vi tänkt börja marknadsföra oss ganska rejält då vi har fått upp vår hemsida nu. Vi har tänkt höra oss för om någon tidning är intresserad av att skriva om oss. Vi har redan medverkat i en lokal tidning men den här gången tänkte vi satsa på en "större" tidning. Vi får se vad som händer helt enkelt, men roligt ska det bli ialla fall!

Ha det bra, kramar Sabina

Tredje advent


Ha en bra tredje advent önskar FunForLife

Dagens händelser

Ska precis gå och lägga mig, jag har hållit på med händelsekorten. Är inte  klar än men jag är trött och har hållit på med dem hela dagen,  jag ska försöka hinna klart imorgon och de ska nog gå bra: )
Hoppas det går bra med dina uppgifter Sabina, har ju sett lite men inte kartongerna, tärningarna och spelpjäserna, längtar till att få se hur det ser ut. Säkert jätte fint.
Godnatt alihopa!

Många Kramar Sara


Resultatet

Hejhej!

Nu är vi hemma igen. Besöket hos posten gick jättebra. Nu vet vi hur vi ska skicka iväg dom och när de senast måste vara iväg skickade. Jag kan tala om att spelen blev superbra! Jag kan ge er en liten smygtitt på dom.



Visst ser det bra ut?

Många kramar Sabina

P.S Glöm inte att kolla in vår hemsida. http://funforlife.se

Dagens planer

Nu ska vi vandra i väg ut i snöovädret till posten för att höra om vi kan skicka iväg spelen via posten, och även hur lång tid det kommer ta. Sen efter det ska vi åka förbi Avesta Text och Dekor och hämta spelen. Ska bli så kul att se resultatet! Så snart alla ni som har beställt kommer något roligt ner i brevlådan! : )

Vi hörs senare!

Arbetar för fullt

Nu kommer lite bilder från gårdagens arbete.


Sabina & Sandra skriver ut frågekort


Massa papper på bordet att hålla reda på innan vi gjorde iordning :)


Sara plastar in frågekorten.

Kram från oss på funforlife ♥


Nu är det ingen hemlis längre!

Vi har äntligen lagt upp vår hemsida efter många om och men (mest tekniskt trubbel) så nu kan ni kika in på vår hemsida och beställa spel, läsa om oss, läsa om vår produkt och mycket mer.

Adressen är: http://www.funforlife.se

Kramar från Fun for life



Brandalarm

Idag när vi satt och arbetade gick brandalarmet, så vi fick lämna arbetet och springa ut i snökaoset. Som tur var kom brandmännen snabbt och vi fick gå in fort igen.
Här har ni lite bilder på oss ute i kylan : )






Jobb

Nu sitter Sabina, Sandra och jag här och finputsar spelets regler och frågekorten. Snart kommer spelen bli klara, det är så kul! Det har nu blivit lite nya miljöfrågor och vänskapsfrågor. Nu gäller det att paxa en dator med färgskrivare : )


Vill ha!


Det kommer bli roligt att få vår produkt snart. Vill nästan köpa ett spel till mig själv att ha som ett minne på denna idé!

Kram Sandra

Dagens planer

Hej!

Vi har nyss pratat med ATD de printar för fullt och kommer bli klara till Fredag eller Måndag. Så snart kommer några julklappar och roliga överaskningar med posten. Vi har även suttit och jobbat med en hemlis och självklart bloggen.

Kramar från oss alla

Tryck

Idag har vi skickat en bekräftelse till vårt tryckeri, de sa att trycket kommer bli klart till slutet av veckan. Nu fram till jul kommer det bli lite stressigt men det är så himla kul att det funkar utmärkt än då.
Sitter och tänker på en liten idé jag har till jul, kan inte säga vad det är än... Ni får vänta och se.

Kram Sara



Lokala mässor i Dalarna



Nu har det kommit ut ny information om de lokala mässorna i Dalarna. Här kan man vara med och delta i mån om plats. Falun och Borlänge låter lockande, problemet med Borlänge är att vi har vår lokala mässa i Avesta dagen efter och frågan är om man orkar med två dagar på raken? Men det ska vi väl göra... Ser fram emot kommande år med en massa mässor och annat roligt!

Kram Sabina!

Julkort


Idag har vi fixat lite julkort som vi ska skicka ut till några företag när vi närmar oss jul. Ovan kan ni se hur det blev.

topp 4

Under öppet hus kvällen fick årskurs ett i uppgift att göra en topp 4 lista över de UF företag de tyckte bäst om. Vi kom fyra på den listan, det var jätteroligt att höra.
Tack så mycket!


Dagens planer

Möte idag med ATD, Avesta Text och Dekor, vi ska prata om beställningar och pris. Hoppas att vi hinner klart med alla beställningar före jul, men det ska gå!



 



Kram från alla

Andra advent



Ha en bra andra advent! ♥

Önskar Fun For Life

Mässor

Hej hej!

Håller med Sara helt och hållet i inlägget nedan. Det skulle vara jättekul om vi kunde vara med på flera mässor än de planerade. Apropå mässor, vi hade Öppet hus förra torsdagen där vi hade vårt första försäljningstillfälle. Det var superkul! Mycket folk och stämningen var på topp. Vi fick in lite beställningar också, vi har även kommit på lite nya idéer som vi ska förbättra till nästa mässa som blir i februari. Vi är på G, vi är på G... hahah...

Många kramar Sabina


Här är vi i vår monter på öppet hus (ursäkta bildkvaliten)

Framtidsplaner

Hejsan allihopa!

Idag har vi haft ett utvecklingssamtal, det var jätte skönt att prata ut om framtidsplaner och hur vi ska förbättra oss med lärarna där som idéplank. Vi har även pratat med Anna på UF kontorer om att vara med på lite fler mässor om det går, ska bli jätte kul.

Kram Sara


Vår unika produkt


Vi säljer ett brädspel som vi har designat själva. Spelet är tillverkat lokalt för att vi ska hålla en miljövänlig produktion. Eriksson Snickeri är det som hjälper oss med träet och Avesta Text & Dekor hjälper oss med trycket på spelet. Spelet innehåller en färgtärning, frågekort och händelsekort, en spelplan i trä, 6 styckna spelpjäser i trä, regler och en kort berättelse. Spelet handlar om miljö och vänskap och riktar sig till barn från fyra år och uppåt.

Ett spel kostar 189 kronor och vi tar in beställningar så om ni skulle vara intresserade kan ni maila oss på [email protected] .

Kram Sabina, Sara & Sandra ♥

Presentation av oss

Hej!

Nu var det dags för det första riktiga inlägget där vi presenterar oss själva så att ni kan få se vilka vi är.

Först ut är Sandra...

Jag heter Sandra och jag är personal- och kontorschef i företaget. Det är min uppgift att se till så att alla håller koll på sina papper och att alla får information om vad som händer. På fritiden tycker jag om att dansa, träffa vänner, skissa och umgås med min pojkvän.

Sen kommer Sara...

Jag heter Sara och är VD och inköps- och produktionschef. Jag ska se till så att allt flyter på smidigt. På fritiden gillar jag att vara i stallet , umgås med vänner och att baka.

Sist men inte minst så kommer Sabina...

Jag heter Sabina och är marknadschef och inköps- och produktionschef. Min uppgift i företaget är att vara kretiv och påhittig. På fritiden gillar jag att umgås med vänner, shoppa och hålla på med inredning.

Sådär nu har ni fått en liten bild av hur vi är som personer. Nu återstår bara en bild på oss och här kommer den.


Välkomna till vår blogg

Hejsan!

Nu har vi startat en blogg så att ni kan hänga med oss på våra äventyr. Vi kommer skriva om oss, vad som händer i företaget och även om alla nyheter i företaget.

Kram Sara, Sabina & Sandra


RSS 2.0