Måla & fixa!

Idag ska vi måla och göra några förbättringar på vår monter. Men exakt vad vi ska göra får ni se senare. ;) Här är några bilder från förra gången vi målade:

Tävling!

Nu har du chansen att vinna vårt spel!

Det pågår just nu en tävling på muppsan.com, där vi lottar ut ett av våra spel. Det enda du behöver göra är att svara på en enkel fråga som du hittar på muppsan.com.

Var med och tävla du också! : )


Öva mera!

Idag var vår uppgift att öva inför jurypresentationen. Vi var först in att presentera företaget här i skolan för lärarna. De sa att presentationen var bra! Vi fick bra feedback och kritik. Vi ska förhoppningsvis öva för lärarna nästa vecka också,
då ska det bli så bra som möjligt tycker jag!

Just nu håller jag på att ändrar lite saker i ett tävlingsbidrag på "Bästa vara",
medan Sara och Sabina håller på med andra tävlingsbidrag!

Kram Sandra

Bloggen Miljöinnovation satsar på fun for life

Naturligtvis ska man bli glad av alla möjligheter till en bättre miljö. Bloggen Miljöinnovation satsar på det. Erik bloggar för Eco Innovation AB. Varje dag kan man glädjas åt innovationer som ger hopp om bättre miljö på http://evolveu.bloggsida.se/.

Det blir många tekniska nyheter. De förklaras på ett ganska enkelt sätt. Inläggen är också om EU-stöd och andra stöd, små börsbolag för miljön och politik för miljöinnovationer. I höger kolumn finns länkar till med beskrivande namn till över 70 innovationer för en bättre miljö. Kan Du gissa vad dessa är? : SolRenarVatten? EnergiSparTakkylaFotvärme? DagsljuspåSladd? eller BioNedbrytFlamskydd?"

Gå in och kolla in den här bloggen!

En bra miljöblogg

Titta in här och se vad http://evolveu.bloggsida.se skriver om oss! Klicka här!


Kram Fun For Life♥

Jakten fortsätter...

hejhej! Har precis kommit hem. Jag & Sara var och tittade efter ett bord som vi kan ha till mässan men tyvärr så hittade vi inget.. men vi ska kolla vidare senare. Nu ska jag öva lite grann på presentationen som vi ska ha i morgon. Vi hörs!

Kram Sabina

Paus

Nu blir det snart ett litet avbrott från arbetet. Vi ska nämligen på dansföreställning. Efter det blir det lottning för tiderna på morgondagens presentationer för lärarna. Sen är det bara att återgå till allt arbete som ligger och väntar... : )

Dagens planer

Imorgon har vi repition av jurypresentationen för lärarna, så idag måste vi öva. Vi ska även ringa Avesta Tidningen för en intervju. Delårsrapporten och tävlingsbidrag ska vi också gå igenom.

Mycket att göra men det är bara roligt!
Kramar FunForLife


Dagens

Idag har vi beställt lite nya tryck från Avesta Text och Dekor och även ringt och pratat med OKQ8 som ska hjälpa oss med lite saker inför mässan. Ni kommer få veta vad det är senare, men just nu är det hemligt : )

Kram från Fun For Life♥


Här kommer lite bilder från dagen...
och lite mer spontana kort...

Nu är vi på gång

Mässan börjar närma sig och vi börjar känna av det nu. Det är inlämning av delårsrapporten  på fredag, ska även presentera vår jurypresentation för lärarna då. Vi ska även fixa allt runt i kring mässan så som produktblad, visitkort , flera spel, inköp av matrial till mässan och bättra på montern. Så nu är det mycket roligt som ska hinnas med : )

Kram Fun For Life♥
Miljövetande står på schemat


Idag har vi spelat vårt spel : )

Mässa

Vi ska stå mellan HM och Vero Moda. Så titta gärna förbi om ni har tid : )
Här är monterskissen (vi är nummer 12):Kram från oss på Fun For Life♥

Bilder på spelet

Tog lite bilder på spelet idag : )
Min talang ligger inte i foto (det är sabina bättre på) men vårt spel är vackert så det går bra ändå : )


Spelpjäserna på rad


Spelet

Mässa i Plushuset

Den 13 Februari är ska vi vara med på den lokala mässan. Mässan är i plushuset och vi kommer att ha monter nummer 12. Brevid oss kommer KLICKOFF UF från Hedemora stå och MakeThePerfectHair UF från Falun. Så titta gärna förbi och prata med oss personligen : )


Kram från Fun For Life

Sandra målar på vår monter (kom och kolla hur den ser ut i verkligheten)

Dagens händelser

Halloj!

Idag har vi övat och övat på vår jurypresentation. Vi övade först på bara texten och sen testade vi även med powerpointen till. Det blir nog riktigt bra känns det som! Vi har också mailat in en pressrelese som skulle in idag som sedan kommer publiseras på avesta.nu. Vi kommer naturligtvis länka när det kommit upp så att ni också kan ta del av det. : )

Och så har vi pratat igenom vår delårsrapport om saker som ska redigeras. Sen har vi fixat vår hemsida som Sara nämnde tidigare idag. Vi lade till lite viktig köpesinformation och så gjorde vi en sida där ni kan läsa om djurens personligheter. Det får ni allt ta och kika på! ; ) [klicka här]

Ha en bra fredagskväll! Kramkram Sabina

Hejsan

Hej allihopa!

Idag har vi jobbat med hemsidan och en del förbättringar har gjorts : ) Vi kommer öva på vår jury presentation och jobba lite med delårsrapporten på eftermiddagen. Vi har lite små grejer att fixa också, men läget är under kontroll.

Kram Sara

Mera jobb

Idag är det fullt ös med delårsrapporten, den är strax klar! Och jurypresentationen är till och med klar. Vi tänker lämna in till lärarna ifall det behövs redigering. Powerpoint presentationen är också klar, det känns skönt att inte behöva stressa till sista sekunden. Det kanske behövs några redigeringar här och där, men det fixar vi!

Kram Sandra

Power point på G...

Nu sitter vi och jobbar förfullt jurypresentation, delårsrapport och power point presentation. Sen blir det lite jobb med hemsidan. Mycket roligt jobb att göra. Så nu får jag åter gå till arbetet.

Kramar sara


Jobb, jobb och åter jobb!

I dag är det fullt arbete som gäller, vi håller fortfarande på med delårsrapporten och jurypresentationen. Men det går framåt ska ni veta. : ) I lördags var vi förresten ner på stan och köpte lite mässkläder som vi ska ha till mässan i Plushuset, Avesta. Vi hittade lite fina grejor! : )

Kramar Sabina ♥

Rapport on the way!

Idag har vi fortsatt med en presentation och delårsrapporten! Det kommer bli fullt med papper, det ska skrivas ut sex kopior! Men det går framåt!Kram Sandra

Dagens planer

Nu har vi skrivit klart en 5 sidig uppsats om Gustav III och Carl Micahel Bellman och ska äntligen få sätta igång med UF. Idag ska vi gå och titta på ett bord till vår monter och även skriva lite tävlingsbidrag. Vi ska också ringa och prata med estetläraren.

Kram från oss


Uppdateringar

Hejsan!
Idag har vi fixat lite med vår hemsida. Vi har ändrat lite i bildgalleriet och skapat lite bild text : ) Det blev jättebra så titta gärna in.

Kram FunForLife

Dagens händelser

Hej! Idag har vi arbetat med jurypresentationen och delårsrapporten. Det har fungerat bra och vi har kommit ganska långt. Ha en bra fortsatt dag och kväll!

Kram från FunForLife

Ny design!

Halloj!

Nu har jag skickat iväg ett mail till en kund om att hans tre spel blir klara till helgen. Känns skönt att få det avklarat också. Nu blir det två dagars praktik så det blir nog lite glest med uppdatering här på vår kära blogg.

Förresten som ni kan se har vi fixat till designen lite här. Vi har fixat en liten header. Visst blev det fint? :)

Ha det bra allihopa. Kramar från Sabina!


Dagens

Idag har vi arbetat på vår jurypresentation, den är lite riskfylld då juryn består av fyra äldre män och en ung kvinna. Men vi tror att de kommer gilla den : )  Den kommer vara lite mer på den kreativa sidan än den affärsmässiga vilket vi är lite osäkra på vad de kommer tycka om det. Men vi hoppas att de gillar det för vi gillar det vi gjort och idén jättemycket : )
Kan tyvärr inte avslöja så mycket just nu, ni kommer få höra mer ingående senare.

Kram från Fun For Life

Väntan...


Här får ni en bild på våra spelfigurer

Hejsan!
Just nu sitter vi och disskuterar vår hemsida och försöker komma på hur vi ska göra vår framsida roligare och väntar på vår UF lektion, där vi ska få en genomgång över hur vi ska göra vår delårsrapport.

Kram från Funforlife

Nyheter på webben

Hejsan!
Idag har vi ändrat om ännu mer på hemsidan och fixat både ett bildgalleri och en sida där ni kan läsa om alla aktuella händelser och nyheter. Titta gärna in!

Kram från Funforlife

Fem bra saker om FunForLife

Hej igen!

Idag fick vi i uppgift att skriva fem saker som vi tycker är bra med vårt företag, detta för att stärka vårt självförtrodende och för att vi ska kunna vara stolta över vår produkt. Vi kom fram till följande;


1. Vi är unika och har en egendesignad produkt.

2. Vi har väldigt goda framtidsmöjligheter och kan utveckla vår produkt långt.

3. Vi arbetar på ett miljövänligt sätt.

4. Vi lär ut barn om något viktigt.

5. Vi kan samarbeta bra med varandra vilket ger ett bra resultat!


 

Sådär nu vet ni varför vårt företag är så bra! =)

// Sabina

Första dagen efter lovet

Hejsan första dagen efter lovet är avklarad och den gick snabbt förbi. Men vi hann med mycket ,bland annat fixat vår hemsida, delat upp arbetsuppgifter och kommit på en liten sång ni kanske kan få höra i framtiden.

Kram Sara

090108


Sådär då var första dagen i skolan avklarad. Idag har vi fixat om lite på vår hemsida. Så det kan ni kolla in!

Kram Sabina!

Back in business!

Goddagens!

Jag vet jag vet... vi sa att vi skulle rulla på som vanligt, men så blev det ju inte. Hahah! Vi bestämde oss för att ta lov ialla fall. I och med att det är så många helgdagar under den här tiden så kändes det inte så aktuellt att ta kontakt med tidningar. För det var ju det vi hade planerat att vi skulle göra - marknadsföra oss. Men i morgon startar skolan igen och företaget kommer ta nya tag och sätta igång igen för full rulle. Under jullovet har jag passat på att testspela vårat spel, det var riktigt kul! Haha!

Kram kram från Sabina!

RSS 2.0