Händelserika dagar

Nu är vi tillbaka i skolan efter några händelserika dagar och en välbehövd helg. På mässan i onsdags så tog vi hem ett pris, vi kom på 3:e plats i tävligen Bästa miljöpris. Vi fick diplom och en check på 500 kronor, tack så jättemycket!! : ) På torsdagen vann vår lärare Victoria Bästa UF lärare, grattis till henne! Nu ska vi satsa på att sälja slut vårt lager och tänka på framtiden! : )

Videon!


video

Nu kan ni kolla när vi gör vår företagspresentation, det är den gamla versionen från när vi tävlar i Avesta. Vi ska fixa i ordning en till video med den nya presentationen. Så får ni se den också! : )

klicka här för att se!

Dan före dan!

Hejsan! Imorgon har vi den regionala mässan i Borlänge, ska bli jättekul : ) Dagen före är alltid nervös men när man kommer fram brukar man bli lugn igen hahaha så nu sitter vi och gör små pyssel som behövs och även lite större grejer står planerat.

Kram Funforlife♥

Så här ser vår fixade monter ut. Vacker va? : )

Inför mässan!

Hej! Vi sitter och planerar inför mässdagen. Massa sista minuten trubbel tillkommer alltid : ) Men annars vore det inte kul. Just nu sitter vi här och stressar och gör våra lärare smått galna med frågor med mera hahaha. Hoppas ni har det lika bra den här måndagen.

Kram Funforlife


Uppdateringar på hemsidan

Vi gjorde förresten några uppdateringar på vår hemsida i morse. http://funforlife.se

Inne på länken "Skoj" kan du hitta lite roliga grejer. Vi ska fixa ordning en video på oss när vi framför presentationen. Själva videon är klar men vi måste redigera den och lägga upp den på hemsidan. Så vi säger till när det är fixat! : )

Dagens planer

Hejsan!

Vi har precis gjort den muntliga delen av det svenska nationella provet. Det gick bra och vi blev alla godkända. Men det var nervöst! :)

Senare idag ska vi göra jurypresentationen för lärarna. För nästa vecka är den riktiga presentationen  och mässan i Borlänge. Roligt det ska bli. Och på söndag är det dags för en till mässa, nämligen qvinnokraft mässan som är i Folkets park i Avesta. kom gärna och titta! :)

Kram Funforlife

Skylt till mässan

Just nu sitter vi och gör en skylt som vi ska ha till mässan på söndag (22 mars). Vi kommer då dela på en monter/bord alla UF företagare (4 företag tror jag vi kommer vara) så därför ska vi ha en skylt.  Såhär kommer den se ut ungefär:

Dagens

Godmorgon! Nu är vi tillbaka efter helgen igen. Vi har inget planerat för dagen, men det dyker säkert upp något vi kan jobba med. Vi ska nog ialla fall uppdatera hemsidan senare idag. Men vi ska eventuellt gå på en musikal då så vi får se hur det blir med det. : ) Kram FunForLife

Dagens

Hejhej!

Just nu sitter vi och väntar på svenska lektionen, vi ska prata om förberedelserna inför nationella provet, usch! Efter det har vi UF tid resten av dagen. Då ska vi prata med våra lärare om lite förbättringar på spelets kartonger och så. Plus lite annat smått och gott! : )

Kramar Fun For Life

Uppdateringar

Vi sitter på webdesign och håller på att ändra lite på vår hemsida :)

Kram

Dagens planer

Hej hej!

Just nu sitter vi och planerar lite inför mässan (Qvinnokraft.nu) som är på söndag den 22 mars. Vi fixar lite kvitton nu, titta så fina de blir:

Dagen kommer nog bara i stort sett bestå av förberedelser inför mässorna, både den på söndagen och den i Borlänge som är den 25-26 mars.

Kram från oss

Nyheter + dagens = Fantastiskt

Hejsan!

Vi har nu skaffat twitter, ni kan följa oss där : ) Vi har användarnamnet funforlifeuf så kolla upp oss : )
Senare under dagen ska vi jobba lite med hemsidan.

Kram Fun For Life

Montern är nymålad

Montern är målad och klar. Den blev jättefin!


Dagens planer!

Hejsan!

Idag har vi uppdaterat hemsidan. Nu tänkte vi åka iväg och måla och färbättra vår monter. Så det är vad vi ska ägna oss åt idag.

Kram från oss!

Hej på er!

Hejsan
Snart ska vi ha möte med vår UF lärare, vi ska prata om nästa mässa och förbättringar. Vi har även fått in en ansökan om att ha en praktikant hos oss, vilket är jättekul. Men vi har nog inte tid att ha en praktikant just nu men kanske senare.

Kram från oss!


Spela spel på vår hemsida!

Nu har vi uppgraderat vår hemsida. Till alla barn, men även till de vuxna, finns det nu spel att spela på vår hemsida.

Så besök vår hemsida, www.funforlife.se, och ha så kul!

Känd mailadress

Hejsan!
Idag när vi kollade företagsmailen hade vi blivit spamade, vilket är kul då vi aldrig fått reklam eller spam på vår företagsmail. Vi har tydligen ärvt en miljon kronor. Tack så mycket! hahaha ; ) Kul att folk vet om vår mailadress : )

Kram från oss

RSS 2.0