Dagens planer

Idag ska vi iväg på lanseringsfest i borlänge för hemsidan för dalarnas kvinliga företagare. Det kommer bli jätte kul. Nedan kan ni se inbjudan : )

Kram Fun For LifeNy headerDen nya headern är uppe! 

Webbdesign

Hej!

Just nu sitter vi på webbdesignen och fixar lite med vår hemsida. Vi har uppdaterat den lite grann bara, inga stora förändringar ; )


Vi planerar att göra en ny header till bloggen. Så under dagen kanske den ramlar in. Ni får kolla in lite senare om det har blivit någon förändring.

Vi hörs sen. Kram FunForLife

Sammanfattning av dagen

Halloj! Tänkte göra en sammanfattning av dagen.

Henry kom och gav priser till de som kom tvåa (Mobilitet UF) . Vi får vänta tills galamiddagen där vi kommer få vårt pris. Ska bli jättekul. Efter prisutdelningen bjöds det på tårta, så det blev lite firande. Mums! Sen var vi till posten och postade iväg spelet till vinnaren av tävlingen på muppsan.com. Och så har vi fortsatt vår jakt på kartonger till spelen, vi har hittat en sida som verkar bra men vi ska fundera lite till och räkna lite på vår budget.

Imorgon ska vi få feedback från årskurs 2 som var på mässan i fredags och "studerade" oss. Haha!  Det ska bli intressant att se vad de har att tipsa om. Alltid kul med tips på förbättringar.

Och så en helt annan sak. På onsdag nästa vecka ska vi på Lanseringsfest i Borlänge och mingla med olika företagare. Det ska bli superkul! Nästa vecka har vi också sportlov, otroligt skönt ska det bli.

Kramar Sabina!

Bästa UF-lärare

Just nu håller vi på att göra texter till tävlingen Bästa UF-lärare. Detta gör vi som ett tack till våra duktiga UF-lärare. Dom har hjälpt oss jättemycket och stöttat oss. Så nu hoppas vi att någon av dom vinner! : )

Dagens

Hejhej!

Nu är vi tillbaka i skolan igen. Idag ska vi fortsätta leta efter kartonger och diskutera hur vi ska göra. Senare kommer även Henry för prisutdelningen, det ska bli riktigt roligt! : )

Vi ska också hinna med att posta i väg spelet till Alexandra som vann tävlingen på muppsan.com

Vi hörs! Kramar

Vi är med i tidningen

Idag är vi med i tidningen!
Klicka på bilden för att se den större.


Dagens

Hejsan! Idag åkte vi hem lite tidigare, det var skönt i och med att vi båda är lite krassliga. :) Så det blev inte så mycket jobbande i dag, förutom att vi gick igenom alla tävlingsbidrag som ska in nu på fredag. De är nu klara för att bara skickas in. På torsdag  kommer Henry (en av jurymedlemmarna) och ska ha prisutdelning. Det ska bli roligt!

Nu väntas två dagars praktik så det blir nog inte så mycket uppdatering här, ialla fall inte från min sida. ; )

Ha det så bra. Kram Sabina!


Juryns motivering


VI VANN!

VI VANN BÄSTA UF FÖRETAG I AVESTA!!!

Tack så jättemycket! ♥

Två och en halv timme kvar

Nu är det snart dags för mässan i plushuset. Vi sitter och övar jurypresentationen och pratar med våra duktiga klasskamrater. Sandra är magsjuk så vi vill hälsa krya på dig till henne och vi kommer vara ännu duktigare för hennes skull : )

Snart är det dags för att gå och äta efter det blir det monterbygge och mässtart : )

Hoppas vi ses där
Kram♥

avesta.nu


Idag kan ni läsa om oss på avesta.nu. Klicka här!

Dagens

Hej igen!

Skrivaren är i fullgång och jobbar så det ryker om den. Vi skriver ut flyers, produktblad och även lite andra viktiga papper. Vi håller på och samlar i hop allt vi ska ha med oss i morgon och vi har även skrivit en lista över alla saker. (det blev en hel sida, haha!) Nu ska vi återgå till arbetet och göra en plan inför morgondagen... : )

Mässan!

I morgon är den stora dagen! Mässan i Plushuset är äntligen här : )

Så dagen idag består utav en massa jobb. Kom i håg mässan är klockan 13.00 till 18.00. Kom gärna dit och titta på oss och en massa andra duktiga företagare. Vi har även den omtalade jurypresentationen i morgon, känns lite nervöst men det kommer gå bra. Tyvärr är en av oss i företaget sjuk så det blir lite omtänkande nu, angående monterarbete och jurypresentationen men det blir bra det också.

Kram Sabina & Sara ♥
 


Mässan närmar sig...

 
Hej! Idag var vi ner på stan och köpte lite småsaker inför mässan. Det ska bli så himla roligt! Fast mässa innebär ju även en hel del jobb, men det flyter på och det kommer bli så bra. : )

Ni har väl inte glömt bort tävlingen som pågår på muppsan.com där ni kan vinna vårt fina spel. Klicka här för att tävla du med!


Kramar Sabina

monter förbättringar

Säljcoachingen är gjord. Har informerat mina med företagare om vad som hände lite lätt. Mer information kommer de få när vi ses. Fick bra information och även tips saker vi kan göra för att få vår monter mer levande och rolig : )

Kram

Intervjun i Avesta Tidningen


[Klicka på bilden för att se den större]

Idag kan ni se oss i Avesta Tidningen på sida 6.

Hälsning från sjuklingen...

Hejsan, här kommer en hälsning från sjuklingen. ; ) Synd nog blev jag sjuk idag när jag gärna hade velat vara med på säljcoachingen som vi skulle ha idag. men som tur är har vi en kvar i företaget som kommer vara med på det så hon får informera oss sen, haha! : )

Kramar från Sabina ♥

Avesta Tidning

Idag är vi med i Avesta tidning läs om oss och några andra företag, vad vi tycker om UF och även om mässan den 13 februari.

Förkylningstider

Nu är det förkylningstider, både Sabina och Sandra är sjuka. Så jag hoppas att de kryar på sig och blir bättre.

Idag blir det därför lite ändrade planer, skulle övat jurypresentationen inför lärarna idag men det hoppar vi över. Ska ha säljcoaching med vår UF lärare victoria senare på eftermidagen. Ska även lämna in delårsrapporten till Henry idag. Så fult upp med andra ord : )

Kram Sara

Dagens

Hejsan allihopa!

Idag har varit en produktiv dag : ) Nu har vi äntligen skrivit ut delårsrapporten i 6 kopior och även gjort klart våra flyers. Började lite smått med att skriva ut vårt produktblad, men ska fortsätta mer senare.
Hoppas det blir en lika fantastisk dag imorgon : )

ps. Ni har väl inte glömt bort tävlingen där ni kan vinna vårt fina spel.

Kram Fun For Life♥


Framsidan till delårsrapporten


Sådär nu ska vi bara skriva ut delårsrapporten sen är vi äntligen klara!

Tävling i montern

Hejsan. Nu sitter vi och tänker ut en tävling eller aktivitet som vi ska ha till mässan som är den 13 februari (nästa fredag). Titta förbi i plushuset Avesta och se vad vi hittade på för något. : ) kram

Fel information av oss, förlåt!

Fel information av oss, förlåt! Intervjun var inte med i tidningen denna onsdag utan nästa. Så ni får hålla utkik då i stället! ; )

Avesta tidning!

Sådär, nu är intervjun avklarad. Håll utkik i Avesta tidningen på onsdag. Det var jättekul och en väldigt trevlig reporter som hette Göran som intervjuade oss. Ni kommer kunna läsa om fyra företag och om själva mässan och om hela UF konceptet. Så håll ögonen öppna på onsdag!

Kram Fun For Life♥


Dagens Planer

Nu har vi ringt Avesta Text & Dekor och vi ska få spelen på onsdag. Sen är det snabba ryck så vi hinner klart innan mässan. Idag ska vi även skicka in tävlingsbidraget till Bästa Reklamfilm, göra det sista på delårsrapporten, intervjuas av Avesta Tidningen och även öva på jurypresentationen. Så det blir som vanligt fullt upp med en massa jobb, men det är bara roligt! : )

Kram FunForLife


Intervju

God morgon!

Idag kommer Avesta tidning och ska intervjua oss UF företagare inför den lokala mässan som är den 13 Februari i plushuset , Avesta. Det ska bli jättekul.

Kram Fun For Life

RSS 2.0